Furnizori de diamant bijuterii de aur, bijuterii antice de diamant, diamant exportatorii de bijuterii, bijuterii de aur diamant India
Comert cu ridicata de aur Jewelery
Cel mai bun de selecţie în întreaga lume
Utilizator nou? Sign Up
Alege Limba
Online Contestatii
  Nume:   
  E-mail:  
Mesaj:
Introduceţi şir de caractere în caseta de
  
Tarifele de aur Grafic
  Comert cu ridicata de aur jewerly

Featured elemente

Turban

Diamond Ring

Pandantiv din aur

Sterling set de argint
Suntem lider în organizarea activităţii de Aur şi de Diamant de bijuterii din Orientul Mijlociu. de aur-jewelery-wholesale.com are un imens înregistrări în fabricarea şi exportul de primă calitate de diamant bijuterii de aur, bijuterii de aur, bijuterii de diamant, birthstones, geme. Compania are distincţia de a fi unul dintre foarte puţini producător exportatorilor, cu o inalta calitate, cele mai bune de preţ şi de livrările la timp.

SUNTEM unul din principalii producători şi exportatori de mărfuri de o gamă largă de moda bijuterii şi pietre preţioase, care au ridicat standardele de calitate. Compania ofera gama completa de tradiţional indian bijuterii, aur, bijuterii, diamant bijuterii, bijuterii antice şi geme. Încă de la începuturile sale, am fost capabili de a tăia o nişă pentru noi înşine, în mare moda de piaţă de peste. Am stabilit de referinţă în proiectarea şi realizarea de lux bijuterii care sunt disponibile la cele mai competitive preturi.
Uimit CORP dezvolta unic de desene sau modele care casetă de prezentare eleganta si recurs chiar şi pentru ordinele de vrac. Pentru aceasta, compania a dezvoltat sofisticate şi facilităţi de fabricaţie talentata angajat meşteşugari, artizani şi calificată, tineri designeri, care amestec perfect de desene sau modele traditionale contemporane cu gusturile şi opţiunile.
Remarcabil PRETURI
24 HRS comise CLIENTUL SUPPT.
MONEY BACK GUARANTEE
Plătesc în moneda locală
Rapid de transport maritim conduce timp
Scăzut de transport maritim de cost-livrate in lume.
Alegeţi-vă limba
                                               

                                                 

Casa de afaceri, cavoul No. 1, Apartament Royal Sundram, Flat No. G-4, Vivekanand marg,
C-Schema, Deva-302003, Rajasthan, (India)
Telefon: - +0091-9829014366,0091-141-2372853, Fax: - +91-141-2372854
de diamant bijuterii de aur, en-gros de diamant Bijuterii, indian diamant bijuterii de aur, bijuterii producatorii de diamant.